SQUATBAR KNESTØTTE

   

SQUATBAR KNESTØTTE

7 mm knestøtte av miljøvennlig gummi for de tyngste løftene. Squatbar knestøtte gir optimal kompresjon gjennom hele bevegelsen av kneleddet. Anatomisk form som er ideel til styrketrening og knebøy.

Squatbar knestøtter er produsert av  gummi basert på planter og er FSC sertifisert. Patentet ble utviklet i utgangspunktet for å produsere miljøvennlige våtdrakter. Vi fikk muligheten til å tilpasse dette videre, reduserte strekk, og utviklet miljøvennlige 7 mm knestøtter til styrketrening og knebøy. Produsert av Fairtrade sertifisert fabrikk.

Strekkstyrke er testet av SINTEF og viser at knestøttene gir optimal kompresjon og støtte til kneet.

Neoprene er standard i bransjen for produksjon av knestøtter, og er et produkt av petrokjemisk industri og råolje. Konsekvensene for miljøet fra neoprene er enorme fordi det ikke er nedbrytbart. Hverken for naturen eller industrielt.

Våre knestøtter er derimot et produkt av 100% plantebasert og naturlig gummi. Høstet fra Hevea trær som er plantet for bærekraft og kan avgi gummi i 30 år. Sertifisert av Forest Stewardship Council.

Ved å erstatte konvensjonell neoprene med miljøvennlig skumgummi, reduseres CO2 utslipp opp til 80%

Vi bruker en fargeløsning på knestøttene som reduserer CO2 opp til 96% sammenlignet med konvensjonell farging. Denne metoden bruker også 86% mindre vann, og gjør at vi også sparer litervis med vann.

Knestøttene er laminert med resirkulert polyester og festet med vannbasert lim.

“Knestøtter er et viktig supplement til styrketrening. De gir viktig støtte til kneleddet, spesielt ved tunge løft. I tillegg bidrar knestøtter til økt varme i kneleddet. Mange mener også at det gir en mental støtte å vite at knærne er trygge”

Velge et miljøvennlig alternativ for knestøtter.

25% rabatt på bestilling.

Bruk rabattkode: Lansering2020