Levering

FORSENDELSE OG LEVERING

Squatbar bruker Bring til forsendele av våre produkter. Ved utsjekk kan du velge hvordan du ønsker at dine varer skal sendes.

Vi har fast pris på frakt som er 49,- kroner. Ordrer over 750,- kroner, sender vi gratis. De fleste produkter leveres til nærmeste hentested, men mindre produkter og bøker, leveres i postkassen. 

Tunge produkter som vektstang og rack har egne fraktpriser . 

Hos oss får du også muligheten til å velge en bærekraftig og miljøvennlig embalasje fra  RePack. Velg RePack og bli del av et miljøvennlig syklus hvor emballasjen returneres og brukes om igjen  i et kretsløp av miljøvennlig emballasje.

 

Velg RePack og få 10% rabatt på neste bestilling!

Vi fjerner avfall fra emballasje fra vår nettbutikk med hjelp av Repack. RePack er fornybar emballasje som brukes flere ganger. Det ganske enkelt erstatter avfall fra vanlig emballasje med et alternativ for gjenbruk og som derfor returneres. Det er et bærekraftig valg for unngå forurensing og forsøpling fra emballasje.

Hvordan det gjøres? Det er veldig enkelt. Velg RePack for din vare i kassen på nettbutikken. Når du mottar pakken din, kan emballasjen enkelt returneres ved å legge den i en postboks, uansett hvor i verden du befinner deg. Helt gratis.

Så snart RePack er returnert, sender vi deg en rabattkuppong for ditt neste kjøp I nettbutikken – for hver gang du velger Repack. Rabattkuppongen kan brukes i alle butikker som tilbyr RePack.

Antall #RePacking butikker øker hele tiden. Sjekk ut hvilke butikker det gjelder her!
http://www.originalrepack.com/stores

Reduser forurensning fra emballasje og samtidig spar penger. Hvis at du bryr deg!

 

BYTTE OG RETUR

Retur av varer er enkelt og raskt hos Squatbar. Det er gratis og du kan bruke RePack til å returnere

For å få gratis retur må du opprette en brukerkonto ved bestilling av din vare. På din brukerkonto er det oversikt over alle dine ordrer, og for hver ordre er det en knapp for retur. Trykk på “Retur” knappen og skriv gjerne noen ord om hvorfor du ønsker å returnere produktet. Du får  tilsendt en returslipp når du får bestillingen din i posten. Denne kan du bruke til å returnere pakken med.

Du kan velge levere pakken på et postkontor eller legge den i egen postkasse for at posten skal hente den. 

Squatbar bruker Bring.no til forsendelser og retur, og dersom du aksepterer en egenandel, kan returforsendelsen hentes direkte fra din postkasse. Da trenger du kun å legge forsendelsen i postkassen din. Resten ordner vi!

Så snart vi har fått varen i retur, refunderer vi beløpet til deg. 

Dersom du valgte å bestille produktene som gjest, uten å opprette brukerkonto, må du selv betale for retur. Da sender vi deg et skjema på epost, som må brukes for å returnere varen. Fyll ut skjemaet og legg det ved produktet som du returnerer. Du kan også velge å bruke et elektronisk skjema.

Porto og utgifter til retur må dekkes av kjøper. Beløpet du betalte for produktet blir refundert når vi har fått varen og har behandlet returen.

Dersom du valgte betaling med faktura må du oppdatere faktura på www.klarna.no

Du velger selv forsendelse, men vi anbefaler muligheten til sporing.  Avsender er ansvarlig for varen under retur, og det er derfor anbefalt å forsikre forsendelsen. 

Dersom du valgte å motta varene med RePack, kan du bruke denne emballasjen til returforsendelsen.

Vi tilbyr angrerett i 14 dager etter at varen er mottatt og viser til salgsbetingelser for øvrig bytte og retur.