PERSONVERN

PERSONVERN SQUATBAR.NO

Ved bruk av vårt nettsted samles det automatisk opplysninger om ut ifra din IP-adresse.

Hvorfor personopplysninger?

Vi samler opplysninger om våre besøkende og kunder for å tilpasse våre produkter mest mulig til våre kunder.  Ved å samle informasjon om hver enkelt, kan vi få en mengde informasjon som er med å forbedre våre produkter.

Vi kan ikke samle opplysninger om deg uten at ditt samtykke. I hovedsak er det derfor informasjon som du oppgir ved bestilling på nettbutikken, eller epost ved abonnement på nyhetsbrev. Via din e-mail adresse har vi også mulighet til å hente informasjon om din sosiale profil via Mailchimp.

Ved å bruke vårt nettsted samles det også automatisk opplysninger om deg ut ifra din IP-adresse. Dette bruker vi til intern statistikk gjennom Woocommerce, samt Google analytics for å tilpasse produkter. Opplysningene brukes også til målrettet markedsføring via Google Adds, Facebook og Instagram. Ved å følge lenker kan du lese personvernregler for hver enkelt aktør.

Nedenfor er informasjon om hvilke opplysninger vi samler.

NYHETSBREV:

Lagres på ubestemt tid eller du melder deg av og ber om sletting. Krever ditt samtykke.

Lagres av: Mailchimp.com

Hva lagres: E-postadresse, navn, telefonnummer og arbeidssted dersom du er personlig trener eller arbeider i bransjen.

 

NETTBUTIKK:

Lagres på ubestemt tid eller du melder deg av og ber om sletting. Krever ditt samtykke.

Lagres av: www.squatbar.no på Woocommerce.com med webhotell Siteground.

Hva lagres: E-postadresse, navn, adresse, telefonnummer og betalingsinformasjon.

 

PERSONLIG TRENER ONLINE:

Lagres av www.squatbar.no på WordPress. Siteground webhotell. Lagres på ubestemt tid eller du melder deg av og ber om sletting. Krever ditt samtykke.Hva lagres: E-postadresse, navn, telefonnumer, og svarene på alle spørsmål som blir avgitt. Informasjonen brukes til å tilpasse våre produkter.

Lagres av: www.squatbar.no på Woocommerce med Webhotell Siteground.

Hva lagres: Navn, telefonnummer og e-postadresse.

 

KONTAKTSKJEMA: 

Registreres av WP-formsWordPress. Lagres på ubestemt tid eller du melder deg av og ber om sletting. Krever ditt samtykke.

Informasjonen kobles direkte til Mailchimp for å abonnement på nyhetsbrev. Informasjonen brukes videre på Mailchimp til målrettet markedsføring med kobling mot Google analytics og Google Adds.

Lagres av: www.squatbar.no på WordPress med wehotell Siteground. I tillegg lagres det på Mailchimp.

Hva lagres: Navn, telefonnummer og e-postadresse.

Youtube:

Når våre videoer spilles på vår nettside registrerer vi antall avspilninger og IP-adresse. Dersom du velger å se våre videoer på Youtube, gjelder personvernregler for Youtube. Du kan lese mer om Google sine personvernregler her.

RePack: 

Squatbar nettbutikk tilbyr å sende bestillinger ved hjelp av en retur og gjenbrukbar emballasjetjeneste under navnet RePack (et merke av det finske selskapet Plan B fra Outer Space Ltd.). Denne tjenesten inkluderer levering av ordren i en gjenbrukbar emballasje (emballasjen) og levering av en belønning for retur av emballasjen til RePack. For å levere belønningen deler Squatbar kundens e-postadresse med RePack. RePack tilbyr en personlig nettkobling som dirigerer til en online markedsplass der kunden kan velge en personlig handlekupong eller lignende tilbud. RePack leverer nettlenken med belønning og handlekupongen som en prosessor på vegne av Squatbar. Juridisk grunnlag for kommunikasjonen om belønning er oppfyllelse av en kontrakt da belønningen er en del av tjenestene fra Squatbar. RePack er forpliktet til databeskyttelse av en personvernavtale i samsvar med EUs generelle personvernsforordning (GDPR).