SQUATBAR

Squatbar er til knebøy og styrketrening. Dette er vektstangen for å bygge styrke i beina, kjernemuskulatur og  støttemusklene.

FORHÅNDSBESTILL

 “This ingeniously simple solution makes the Norletic Squatbar the Studio Equipment Winner in the Running & Fitness segment at the ISPO Awards”

Squatbar er en vektstang bygget på  prinsipper som tar sikte på å transformere en teknisk krevende øvelse. Øvelsen knebøy gjøres enkel og komfortabel.  Knebøy burde være obligatorisk i alle treningsprogram for å bli sterk, enten du har treningsutstyr hjemme, eller trener på treningssenter.

Squatbar er tilpasset kroppen, som er det motsatte av en konvensjonell vektstang, der kroppen må tilpasse seg vektstangen. Et funksjonelt og dynamisk design, gjør at den er behagelig og trygg på tunge løft. Samtidig er den utmerket til raske og lettere bevegelser.

Den er også ideell til utfall, og øvelser uten vekter for mobilitet. For vårt treningsutstyr til knebøy anbefaler vi pulsklokke med oversikt over puls og pulssoner. Du kan også spørre på et treningssenter om de har Squatbar.

Squatbar er testet av av multiple utøvere på treningssenter og toppidrettsutøvere. Dette er valget dersom du ønsker å bygge en sterk kjernemuskulatur.

ISPO Award jury består av 27 dommere fra 10 forskjellige land.

Kontakt oss for online katalog: [email protected]

Tilgjengelig for forhåndsbestilling.