SQUATBAR

Squatbar er til knebøy og styrketrening. Dette er vektstangen for å bygge styrke i beina, kjernemuskulatur og  støttemusklene.

 “This ingeniously simple solution makes the Norletic Squatbar the Studio Equipment Winner in the Running & Fitness segment at the ISPO Awards”

ISPO Award jury består av 27 dommere fra 10 forskjellige land.

Squatbar er en vektstang bygget på  prinsipper som tar sikte på å transformere en teknisk krevende øvelse. Øvelsen knebøy gjøres enkel og komfortabel.  Knebøy burde være obligatorisk i alle treningsprogram for å bli sterk, enten du har treningsutstyr hjemme, eller trener på treningssenter.

Squatbar er tilpasset kroppen, som er det motsatte av en konvensjonell vektstang, der kroppen må tilpasse seg vektstangen. Et funksjonelt og dynamisk design, gjør at den er behagelig og trygg på tunge løft. Samtidig er den utmerket til raske og lettere bevegelser.

Den er også ideell til utfall, og øvelser uten vekter for mobilitet. For vårt treningsutstyr til knebøy anbefaler vi pulsklokke med oversikt over puls og pulssoner. Du kan også spørre på et treningssenter om de har Squatbar.

Squatbar er testet av av multiple utøvere på treningssenter og toppidrettsutøvere. Dette er valget dersom du ønsker å bygge en sterk kjernemuskulatur.

SQUATBAR har vunnet flere utmerkelser og pris som beste produkt på Plus X Award. Det er verdens største prisutdeling for innovasjon innen sport og med dommere som er spesialister innenfor 80 forskjellige fagfelt.

 

Kontakt oss for online katalog: salg@squatbar.no

Tilgjengelig for forhåndsbestilling og kampanjeprisen gjelder kun for et antall på 300 stk, fordelt på Norge og USA.